“Olen havainnut Emmassa olevan juuri sellaista rohkeutta ja sitkeyttä, jollaista politiikassa tarvitaan. Ajattelunsa hän perustaa kestäville arvoille. Hänestä espoolainen veronmaksaja saa valtuustoon päättäväisen puolustajansa.”

- Wille Rydman, kansanedustaja, Kokoomusnuorten entinen puheenjohtaja

”Emma on toiminut aktiivisesti ja ahkerasti puolueen hyväksi erilaisissa luottamustehtävissä. Hänellä on kova työmoraali ja vahva palo vaikuttamiseen, jotka ovat erinomainen lähtökohta valtuustotyöskentelylle.”

- Heikki Autto, kansanedustaja, Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtaja

“Olen tuntenut Emman yli 10 vuotta, ja seurannut hänen matkaansa alkumetreiltä asti. Hän on kunnianhimoinen, periksiantamaton ja puolustaa aina rehellisesti omia arvojaan. Emmasta on jo nuorena huokunut rakkaus Espoota kohtaan, ja tiedän hänen tekevän kaikkensa paremman kotikaupunkinsa puolesta.”

- Katariina Korhonen, diplomi-insinööri, suunnittelija

“Opiskelin Emman kanssa yhdessä B2B-myyntiä ja huomasin heti hänen intohimonsa vaikuttamiseen. Myynnissä keskeisiä ominaisuuksia ovat sanavalmius, kyky omistautua asialleen ja ymmärtää asiakkaiden tarpeita. Näitä piirteitä tarvitaan myös kuntapäättäjältä, ja mielestäni Emmalla on ne kaikki. Suosittelen lämpimästi äänestämään häntä Espoon kaupunginvaltuustoon!"

- Christopher Alén, Trade Marketing Manager at STADIN PANIMO, tradenomi (AMK)

“Emma on koulutuspolitiikan rautainen asiantuntija. Hän on kerryttänyt nuoresta iästään huolimatta paljon substanssiosaamista erityisesti toisen asteen koulutuksesta. Emma on todellinen tulevaisuuden tekijä.”

- Sari Multala, kansanedustaja, sivistysvaliokunnan jäsen